Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Súkromie na webe odhalila už aj Madonna: Toto je jej prvé bizarné FOTO!

Madonna si vytvorila konto na sociálnej sieti, ktoré už stihla okoreniť prvými zábermi. Zobraziť galériu (15)
Madonna si vytvorila konto na sociálnej sieti, ktoré už stihla okoreniť prvými zábermi. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Prelomila ľady! Popová kráľovná Madonna (54) celé roky odolávala náporu prosieb zo strany fanúšikov, aby sa k nim prihovárala osobnejšie prostredníctvom sociálnych sietí. K tomuto významnému kroku sa speváčka nakoniec odhodlala, no už prvými príspevkami dokázala vyvolať poriadny rozruch. Viac totiž pripomínajú maniere pojašenej tínedžerky než zrelej dámy.

Učí sa rýchlosťou blesku! Hoci je Madonna na sociálnych sieťach nováčikom, zatiaľ vie celkom presne, ako svojich prívržencov zaujať a získať si ich pozornosť. V štýle pravej exhibicionistky sa totiž uviedla vo veľkom štýle – nasadila si parochňu, nahodila odvážny top s čipkou a do ruky vzala aperitív s olivami. Na vstup do sveta mikroblogovania si vzápätí s ostatnými užívateľmi pripila týmito slovami: „Na zdravie, sviniari! Som na Instagrame.“

Aj keď si Madonna na webe vytvorila konto len v nedeľu, rozhodne nezaháľala. Svedčí o tom ďalší záber, o ktorý sa so svojimi nasledovníkmi podelila. Tvár pre istotu vynechala a do objektívu mobilného telefónu vystrčila svoj dekolt. „Som závislá na potení,“ vysvetlila dôvody, pre ktoré jej pokožku „zdobia“ kropaje potu. Zdá sa teda, že hudobná hviezda si servítku pred ústa nekladie a svoje súkromie je ochotná predostierať ako na striebornom podnose.

Kráčajúc v šľapajách takých celebrít ako Victoria Beckham speváčka zrejme kontakty sociálnych sietí využije najmä na reklamné účely. Jej fanúšikovská základňa sa za jediný deň rozrástla o 47 tisíc internetových užívateľov. Tí sa mohli pokochať nielen dvomi bizarnými fotkami, ale tiež získať informácie o Madonniných plánoch. Známa päťdesiatnička so svojou trénerkou už čoskoro rozšíri vlastné fitnescentrá Hard Cardy o piatu pobočku, ktorá bude sídliť v Ríme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu