Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Idol tínedžeriek Justin Bieber: Žaloba za násilnosti!

Justin Bieber Zobraziť galériu (9)
Justin Bieber (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Bývalý osobný strážca Justina Biebera zažaloval kanadskú popovú hviezdu za napadnutie a nevyplatenie nadčasov. Moshe Benabou pracoval ako spevákov bodyguard od marca 2011 do októbra 2012. Bieber ho vraj počas hádky niekoľkokrát násilne udrel do hrude.

Okrem toho mu vraj nezaplatil za nadčasy, hoci pracoval 14 až 18 hodín denne. Za napadnutie požaduje odškodné v neznámej výške a za nezaplatené nadčasy, nepreplatenú dovolenku a ďalšie sľúbené benefity chce vysúdiť 421 261 amerických dolárov (v prepočte 321 254 eur).

"Takmer dva roky pán Benabou zaisťoval ochranu a bezpečnosť pána Biebera. Zaslúžil si, ako aj iní zamestnanci, aby sa k nemu správali s rešpektom, dôstojnosťou a v medziach zákona. Žiaľ, to sa nestalo," uviedol advokát bodyguarda Ilan Heimanson. Manažment Justina Biebera sa zatiaľ k obvineniam nevyjadril, no jeho priatelia tvrdia, že žaloba je neopodstatnená.

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Na svojom konte má EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010), vianočný album Under The Mistletoe (2011) a najnovšiu štúdiovú nahrávku Believe (2012). Na poslednom menovanom albume je dovedna 13 skladieb.

Zatiaľ z neho vydal single Boyfriend, As Long As You Love Me a Beauty And A Beat. Bieber, ktorého najväčším hitom je skladba Baby s druhým najpozeranejším videom na YouTube, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, tri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. Nie je jasné, či je momentálne zadaný, na nedávnej dovolenke v Mexiku sa totiž vraj pohádal a opäť rozišiel so svojou partnerkou Selenou Gomez. Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry.

Prečítajte si: Justin Bieber bude lámať srdcia s akustickým albumom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu