Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zákerná Hanychová podrazila otca svojho syna: On poriadne zúri!

Agáta Hanychová krstila syna v čase, kedy bol jeho otec v zahraničí. Zobraziť galériu (9)
Agáta Hanychová krstila syna v čase, kedy bol jeho otec v zahraničí.

PRAHA - Nemajú dobré vzťahy! Agáta Hanychová (27) je už takmer rok a pol matkou malého Kryšpína. Nie je žiadnym tajomstvom, že modelka otehotnela takmer hneď na prvom rande a v tomto čase už s otcom svojho dieťaťa pár netvorí. Dokonca si cez médiá adresujú urážky. Najnovšie sa však zdá, že Miroslava Dopitu (28) chce doslova vyšachovať z úlohy rodiča. Krstiny ich syna totiž naplánovala na dobu, kedy bol športovec mimo Českej republiky. A to ho poriadne naštvalo.

Boj o dieťa! Agáta Hanychová sa na jeseň 2012 rozišla s Miroslavom Dopitom. V tom čase však už boli rodičmi ročného syna Kryšpína, a tak isté väzby v ich prípade zostávajú. Bohužiaľ, vzťahy dobré nie sú. Modelka cez médiá na športovca útočí a on tiež nezostáva pokojný.

Najnovšie ale Agáta situáciu poriadne vyostrila. Po takmer roku a pol sa rozhodla malého Kryšpína pokrstiť. Na tejto dôležitej udalosti ale Miroslav chýbal. „Vôbec ho to asi nezaujíma, je niekde preč,” povedala pohoršene portálu Super.cz modelka.

Jej expartner to však vidí úplne inak. Podľa neho išlo o premyslený ťah a krstiny sa náročky odohrávali v čase, kedy bol v zahraničí. „Mohla počkať. Vedela, kedy sa vraciam. Urobila to naschvál mne za chrbtom. Proste Agáta, s tým už nič nenarobím,” povzdychol si. Pravdivosť jeho tvrdenia môže dokazovať aj fakt, že Hanychová verejne vyhlasovala, že mu syna dávať nebude.

Agáta nedávno pokrstila syna Kryšpína. Naplánovala to tak, aby na udalosti chýbal chlapcov otec.
Zobraziť galériu (9)
Agáta nedávno pokrstila syna Kryšpína. Naplánovala to tak, aby na udalosti chýbal chlapcov otec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu