Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Smrť herečky Jiráskovej: Samovražda predávkovaním?!

Jiřina Jirásková zomrela v pondelok poobede. Zobraziť galériu (5)
Jiřina Jirásková zomrela v pondelok poobede. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Odišla navždy! Jiřinu Jiráskovú (†81) dlhodobo trápili zdravotné problémy. Kvôli obmedzenému pohybu a bolestiam sa dokonca pred Vianocami vyhrážala samovraždou. Najnovšie všetko nasvedčuje tomu, že tak aj vykonala. V českých médiách sa totiž objavili špekulácie, že smrť umelkyne spôsobilo predávkovanie liekmi. Lekári však tvrdia, že príčinou bola staroba.

Nejasnosti okolo smrti! V pondelok poobede mnohých zarmútila správa, že Jiřina Jirásková už nie je medzi nami. Herečku bez známok života našli v jej byte príbuzní, ktorí okamžite volali záchranku. Umelkyňu sa však už k životu priviesť nepodarilo.

V tejto súvislosti sa vynárajú špekulácie, či Jirásková nespáchala samovraždu. Nemala už totiž chuť žiť, čo aj sama otvorene prezentovala. Pred Vianocami dokonca vyjadrila túžbu vziať si vyššiu dávku liekov na spanie a nikdy viac sa nezobudiť. Je teda možné, že svoj úmysel naozaj zrealizovala.

Správy v tomto zmysle sa objavili aj na českých weboch. Napríklad aj na portáli Televíznych novín stanice Nova. „Podľa informácií TN.cz sa herečka predávkovala liekmi,” píše sa na stránke. Tieto dohady však zatiaľ nikto nepotvrdil. „Lekár na mieste určil ako príčinu smrti starobu. Súdna pitva preto nariadená nebude,” vyjadril sa pre blesk.cz pražský policajný hovorca Jan Daněk. Ďalšie podrobnosti zisťujeme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu