Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Gérard Depardieu sa mení na Obelixa: Je taký tučný, že potrebuje vozík!

Gérard Depardieu kvôli obrovskému bruchu začína pripomínať svoju legendárnu postavu Obelixa. Zobraziť galériu (10)
Gérard Depardieu kvôli obrovskému bruchu začína pripomínať svoju legendárnu postavu Obelixa. (Zdroj: ČTK)

PARÍŽ – Desivý pohľad! Gérard Depardieu (64) celé desaťročia predstavuje charizmatickú ikonu francúzskej kinematografie. Na staré kolená sa však čoraz viac začína podobať na kultovú postavu Obelixa, vďaka ktorej ho poznajú aj najmenší diváci. Uznávaný herec sa zmenil na nevládneho pupkáča.

Vlastné nohy ho už neunesú? Gérard Depardieu v uplynulých týždňoch rozprúdil verejné diskusie tým, že sa rozhodol vzdať francúzskeho pasu a presťahovať sa do Belgicka. Peniaze, ktoré chce takýmto spôsobom ušetriť na daniach, zrejme plánuje investovať do lahôdok na tanieri. Po šesťdesiatke totiž neuveriteľne pribral a vyžaduje asistenciu s vozíkom pre invalidov.

V poriadne ošemetnej situácii sa známy herec ocitol v uplynulých dňoch na rímskom letisku, odkiaľ sa potreboval dostať do taxíka. Tento presun však na vlastných nohách nezvládol a paparazzi ho zachytili, ako sa s veľkými problémami snaží vstať. Kvôli obrovskej nadváhe a tuku uloženému v oblasti brucha totiž akýkoľvek pohyb preňho predstavuje ozajstnú drinu.

V súvislosti s nelichotivými zábermi sa vynorili špekulácie, že Gérard má vážne podlomené zdravie. Jeho jediný syn Guillaume zomrel vo veku 37 rokov na zápal pľúc a vo svojej autobiografii nevykreslil otca v najlepšom svetle. „Je to alkoholik posadnutý peniazmi, ktorý v mojom detstve permanentne chýbal,“ vyjadril sa na adresu Depardieua seniora. Sám však zvádzal boj so závislosťou na drogách, kvôli ktorým päť rokov pred svojou smrťou prišiel o pravú nohu. Tak či onak, Gérard by svoj zdravotný stav podceňovať nemal. Veľké brucho z neho totiž celkom zbytočne robí imobilného starca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu