Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Z vystrihanej bedárky úchvatná diva: Zažiarila ako za starých čias!

Anne Hathaway sa po náročných scénach premenila na niekdajšiu hviezdu červeného koberca. Zobraziť galériu (13)
Anne Hathaway sa po náročných scénach premenila na niekdajšiu hviezdu červeného koberca. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Opäť v najlepšej forme! Keď Anne Hathaway (30) podstúpila drastickú premenu, posťažovala sa, že vyzerá ako jej homosexuálny brat. Kratšie vlasy jej síce zostali, chýbajúce kilogramy však už nabrala späť. Na exkluzívnej premiére tak medzi smotánkou nemala konkurenciu – v luxusných šatách zatienila všetkých naokolo.

Tortúra sa vyplatila! Predtým než Anne Hathaway kývla na muzikálový projekt Bedári, tvorcovia ju uzrozumeli s náročnými podmienkami. Brunetka v hlavnej ženskej úlohe musela schudnúť viac než jedenásť kíl a zbaviť sa pred kamerou svojej dlhej pestovanej hrivy. S odstupom času však herečka naozaj nemusí ľutovať. V britskej metropole totiž dokončenú snímku uviedla do kín tak, ako sa na ostrieľanú divu patrí. Kratší zostrih jej na kráse rozhodne neuberal.

Anne na červenom koberci hviezdila v noblesnej róbe s perlovým zdobením z dielne módneho domu Givenchy. Jej súčasťou boli síce rukávy, no ramená i celý chrbát zostal úplne obnažený. Štíhla kráska tak pôsobila ako dokonalá morská panna.

Napriek vysokým nárokom si očarujúca tridsiatnička nakrúcanie doslova vychutnávala. „Je to ten druh práce, pri ktorej cítite, že by ste svoj výplatný šek na konci týždňa mali vrátiť späť. Bolo to ako sen a stále nemôžem uveriť, že som dievča, ktoré stvárnilo Fantine,“ vyznala sa zo svojich emócií v jednom z rozhovorov na premiére. Či jej herecký a spevácky výkon ocení aj Filmová akadémia, zistíme už o pár mesiacov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu