Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Táto pieseň Robbieho Williamsa má stopku: Už je starý!

Robbie Williams Zobraziť galériu (8)
Robbie Williams (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Najnovší singel Robbieho Williamsa s názvom Candy sa nedostane k poslucháčom rozhlasovej stanice BBC Radio 1. Podľa denníka The Sun je dôvodom jeho vek. Skladba 38-ročného speváka vraj nie je vhodná pre cieľovú skupinu rádia, teda ľudí od 15 do 29 rokov.

Samotný Williams, ktorý sa nedávno stal otcom, pritom svoj vek nepovažuje za prekážku v snahe uspieť v hudobnom priemysle. "Som stále dosť mladý na to, aby som dobyl svet. A aj sa o to pokúsim," povedal.

Robbie Williams sa preslávil ako člen skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Následne vydal osem štúdiových albumov, pričom sedem z nich dobylo britský albumový rebríček a ôsmy sa umiestnil na druhej priečke. K jeho najznámejším hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She's the One, Somethin' Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme.

Po úspešných rokoch, počas ktorých sa vo svojej rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a spolu s Garym Barlowom, Howardom Donaldom, Jasonom Orangeom a Markom Owenom nahral album Progress (2010). S Take That následne vyrazil na úspešné turné Progress Live. Dnes Williams vydáva svoj deviaty sólový štúdiový album, ktorý dostal názov Take The Crown.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu