Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tragická smrť speváčky (†32) zo skupiny Blaque: Zrazilo ju auto!

Natina Reed
Natina Reed (Zdroj: YouTube)

ATLANTA - Americkú speváčku, rapperku a herečku Natinu Reed zrazilo v piatok v noci auto, pričom 32-ročná členka skupiny Blaque túto zrážku neprežila. K tragickému incidentu došlo na diaľnici severne od Atlanty.

Vodič auta okamžite zavolal záchranku a jeho spolujazdec speváčke poskytol prvú pomoc, Reed však aj napriek tomu krátko na to zomrela. Vyšetrovatelia dospeli k záveru, že vodič za nehodu nemohol, a preto voči nemu nevzniesli žiadne obvinenia. Zatiaľ však nie je známe, prečo sa speváčka, ktorá by dnes oslávila 33. narodeniny, prechádzala po diaľnici.

Natina Tiawanna Reed sa narodila 28. októbra 1979 v New Yorku a od roku 1999 pôsobila v spomínanej skupine Blaque. Tá má na konte albumy Blaque (1999), Blaque Out (2002) a Torch (2004) a kompiláciu Blaque By Popular Demand (2007). Medzi ich najznámejšie skladby patria single 808 a Bring It All To Me z prvej štúdiovky. Okrem hudby sa Reed občasne venovala aj herectvu, objavila sa napríklad v komédii Dievčatá, do toho! (2000). Zostal po nej desaťročný syn Tren Brown, ktorého otcom je rapper Kurupt. S tým sa speváčka zasnúbila v roku 2001, neskôr sa však rozišli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu