Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hollywoodska 50-tka vyvetrala mamu (82): Ups, veď vyzerajú ako sestry!

Melanie Griffith so svojou 82-ročnou mamou Tippi Hedren Zobraziť galériu (5)
Melanie Griffith so svojou 82-ročnou mamou Tippi Hedren (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zahodila úchvatnú genetickú výbavu! Turbulentné roky divokého žúrovania, alkoholu a drog urobili z Melanie Griffith (55) plastikovú vykopávku. Nemusela však dopadnúť takto neslávne, keby svoj životný štýl aspoň trochu pozmenila k lepšiemu. Stačí sa pozrieť na jej matku Tippi Hedren, ktorá si aj po 80-tke drží imidž nestarnúcej dámy.

Jablko padlo od stromu naozaj ďaleko! V celebritných kruhoch býva zvyčajne pravidlom, že dcéra je vernou kópiou svojej matky. V rodine Melanie Griffith to ale príliš neplatí. S mamou Tippi ju síce spája blond farba vlasov a kariéra pred kamerami, tam sa však ich podobnosť končí. Manželka Antonia Banderasa na rozdiel od jeho svokry starnúť s gráciou nedokáže.

Prominentné dámske duo sa bok po boku tento týždeň objavilo v meste hazardu, kde sa objavilo na tamojšej kasíno párty. Zladené do čiernych kokteilových šiat obe dámy ochotne pózovali pred fotografmi s rukami ovinutými okolo pása. V tvárach by ste im však generačný rozdiel hľadali márne. Zatiaľ čo zhýralá Melanie si kvôli vyžitému zovňajšku musí pomáhať rukami plastického chirurga, Tippi sa aj na staré kolená udržiava vo skvelej forme.

Hedren sa môže pochváliť ukážkovým vzhľadom zrejme aj kvôli tomu, že už ako 20-ročná patrila k oslnivým kráskam. V období medzi rokmi 1950 a 1961 pôsobila ako mimoriadne úspešná modelka, ktorej hviezdnu dráhu odštartovala reklama na diétny nápoj. Prostredníctvom nej si vtedajšiu manekýnku všimol režisér Hitchcock. Ten ju obsadil do jej debutovej snímky Birds (Vtáky) a tým sa jej postaral a teplé miestečko na výslní Hollywoodu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu