Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Zabudnite na holý zadok Harryho: Princ Philip vytasil nahý predok!

Princ Philip si pod kiltom neustrážil intímne partie. Zobraziť galériu (9)
Princ Philip si pod kiltom neustrážil intímne partie. (Zdroj: profimedia.sk)

BRAEMAR – Je Škótom až do špiku kosti! Len nedávno svet obletel škandál, ktorého hlavným „hrdinom“ sa stal nahý Princ Harry (27) počas opileckého excesu za veľkou mlákou. Uplynulý víkend sa však o ešte väčšiu kuriozitu postaral samotný Princ Philip (91). Ten fotografov vpustil pod kilt – samozrejme, naostro!

Ctí tradície! O tejto zásade vojvodu z Edinburghu sa mohli v sobotu presvedčiť všetci návštevníci škótskych hier. Vitálny deväťdesiatnik sa totiž v hľadisku zabával po boku kráľovnej Alžbety II. nahodený v typickom škótskom oblečení. Spodnú bielizeň by ste však aj napriek dôchodcovskému veku uňho hľadali márne.

O nepríjemné spoločenské faux-pas sa Princ Philip sám sebe postaral, keď sa pohodlne uvelebil na stoličke s rozkročenými nohami. Keďže mal na sebe tradičný škótsky kilt, paparazzom sa naskytol podobný pohľad, akoby objektívom zablúdili dáme pod sukňu. S jedným podstatným rozdielom – vykúkalo na nich mužské prirodzenie.

Len v priebehu niekoľkých dní má tak kráľovská rodina v Británii na krku hneď dva pikantné škandály s obnaženými intímnymi partiami v hlavnej úlohe. Internetom už na túto tému kolujú viaceré vtipy. Podľa nich majú urodzení britskí džentlmeni pretŕčanie svojej cudnosti v génoch. Žeby nás niečím podobným v budúcnosti prekvapil aj Harryho otec Princ Charles?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu