Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Robert Pattinson údajne predáva dom, v ktorom býval so Stewart

Robert Pattinson Zobraziť galériu (7)
Robert Pattinson (Zdroj: SITA)

USA - Britský herec Robert Pattinson podľa zdrojov magazínu Us Weekly predáva dom v losangeleskej luxusnej štvrti Los Feliz, v ktorom býval so svojou bývalou partnerkou Kristen Stewart. Rozhodol sa tak mesiac po tom, ako médiá zverejnili fotografie, na ktorých sa jeho vtedajšia priateľka objíma a bozkáva so ženatým režisérom a otcom dvoch detí Rupertom Sandersom.

"Povedal, že je v ňom priveľa spomienok," uviedol jeden z Pattinsonových známych pre Us Weekly. Herec pritom minulý týždeň v televíznej šou Jimmyho Kimmela žartoval, že je bezdomovec a býva v smetiaku.

Stewart z domu na Pattinsonovo želanie odišla hneď po prevalení škandálu a býva striedavo u svojich rodičov a kamarátky Scout Taylor-Compton. Pattinson si zas zlomené srdce liečil v dovolenkovom sídle Reese Witherspoon, s ktorou sa pozná vďaka spoločnému účinkovaniu v snímke Voda pre slony (2011). Dôveryhodný zdroj Us Weekly tvrdí, že dvojica sa už spolu rozpráva. "Rob k nej necíti žiadnu nenávisť a nehnevá sa, len nerozumie, prečo to urobila. Miluje ju a neustále o nej premýšľa," vyhlásil. Stewart sa zas podľa informácií z iného zdroja veľmi trápi a celé noci plače. 

Fotografie, na ktorých sa 22-ročná Kristen Stewart objíma a bozkáva so 41-ročným Rupertom Sandersom, sa na verejnosť dostali koncom júla a obaja sa okamžite verejne ospravedlnili. Pattinson i Stewart sa niekoľko týždňov skrývali pred fotografmi a novinármi, no herec sa nakoniec rozhodol propagovať nový film Cosmopolis (2012), v ktorom si zahral hlavnú úlohu, v niekoľkých televíznych šou a nechýbal ani na premiérach.

Jeho expriateľku a zároveň hereckú kolegyňu z upírskej ságy Twilight žiara reflektorov a zvedavé otázky novinárov ešte len čakajú. Už potvrdila účasť na septembrovom medzinárodnom filmovom festivale v Toronte, kam príde propagovať filmovú adaptáciu románu Na ceste od Jacka Kerouaca. Obaja sa musia pripraviť aj na povinnosti spojené s premiérou ich spoločného filmu Twilight sága: Úsvit - 2. časť, ktorý sa do slovenských kín dostane 15. novembra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu