Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Z Robbieho Williamsa je namakaný Rambo: Pozrite na tie oceľové svaly!

Robbie Williams sa na Twitteri pochválil vypracovaným telom Ramba. Zobraziť galériu (6)
Robbie Williams sa na Twitteri pochválil vypracovaným telom Ramba. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Dal si poriadne do tela! Hoci mal Robbie Williams (38) povesť búrliváka a milovníka divokých žúrov, s príchodom svojej prvej ratolesti uňho dochádza k zásadnému obratu. Počas tehotenstva svojej milovanej polovičky Aydy sa totiž vrhol do zdravšieho životného štýlu a dvíhania činiek v posilňovni. Uznajte, že výsledok stojí za to.

Bude z neho veľký a silný otecko! Britský spevák pred pár dňami už raz prekvapil, keď sa s formáciou Take That neobjavil medzi účinkujúcimi na záverečnom ceremoniáli Olympiády. Prostredníctvom svojho hovorcu sa však ospravedlnil blížiacim sa pôrodom: „Prebiehali o koncerte diskusie, ale Robbie sa rozhodol nevystúpiť, nakoľko jeho žena bude každú chvíľu rodiť.“ Krátko na to však Williams rozvíril hladiny šoubiznisu opäť. Ukázal svoje vypracované telo hore bez.

Ako namakaný svalovec si hudobník tento týždeň zapózoval v šatni, kde sa napínal len v rifliach, spod ktorých mu vykúkala spodná bielizeň. Okrem početných tetovaní jeho nafúknutý hrudník zdobil aj ruženec zavesený na krku. O výsledok svojej tvrdej práce vo fitnescentre sa Robbie podelil s nasledovníkmi v mikroblogovacej sieti Twitter.

Zdá sa teda, že spevák je na príchod svojej dcérky dôkladne pripravený. Určite sa však modlí za to, aby ho nepostihla rovnaká tragédia ako ďalšieho člena kapely Garyho Barlowa. Tomu sa začiatkom mesiaca takisto narodila dcérka, no príchod na svet, bohužiaľ, neprežila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu