Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Drogovo závislý Kevin zo Sám doma: Šesť mesiacov života!

Macaulaymu Culkinovi podľa amerického plátku zostáva len pol roka života. Zobraziť galériu (7)
Macaulaymu Culkinovi podľa amerického plátku zostáva len pol roka života. (Zdroj: National Enquirer)

LOS ANGELES – Klesol až na samé dno! O detskom hrdinovi z komédií Sám doma je známe, že svoju popularitu nezvládol a okrem alkoholu podľahol aj drogám. Podľa najnovších informácií sa však začarovaný kruh v podobe divokých žúrov a triezvych okamihov uzatvára. Macaulaymu Culkinovi (31) vraj zostáva posledný polrok života.

So šokujúcim zistením v súvislosti s mladým hercom vyrukoval americký plátok National Enquirer priamo na titulnej strane. Podľa jeho tvrdení Macaulay Culkin pravidelne užíva heroín v kombinácii so silným liekom proti bolesti – OxyContinom. Za tento nebezpečný zlozvyk údajne vysolí mesačne až 6000 amerických dolárov, vďaka čomu jeho vysilené telo prudko chradne.

Za zbedačením úspešnej detskej hviezdy vraj treba hľadať rozchod s očarujúcou hollywoodskou kráskou Milou Kunis. Tá dala blondiakovi zbohom pred 18-imi mesiacmi a momentálne si zamilovane hrkúta v náručí Ashtona Kutchera. Podľa zdroja spomínaného magazínu však zničený tridsiatnik situáciu nezvláda: „Macaulay Culkin je už rok a pol závislý na drogách a to ho zabíja. Obklopuje sa feťákmi a úbožiakmi, je to ozajstná tragédia.“

Odkiaľ pochádza informácia o tom, že hercovi zostáva len šesť mesiacov života, zatiaľ nevedno. Určité nepriaznivé okolnosti však naznačil jeho blízky priateľ vo svojej výpovedi. Potvrdil totiž, že Macaulay už raz nemal ďaleko od toho, aby sa predávkoval.

Na predmetný článok už stihla zareagovať Culkinova hovorkyňa Michelle Bega. Tá v oficiálnom vyjadrení pre internetový denník MailOnline všetky tvrdenia kategoricky odmietla a označila ich za vymyslené. Zároveň dodala, že článok bol voči jej klientovi zničujúci a urážlivý.

Tip: Pozrite si film Sám doma v televízii. Vyhľadajte ho v programe na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu