Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Česká sexbomba bez mejkapu: Martina, si to vôbec ty?

Martine Gavriely to predsa len viac svedčí s mejkapom. Zobraziť galériu (6)
Martine Gavriely to predsa len viac svedčí s mejkapom.

PRAHA - Ukázala pravú tvár! Česká moderátorka Martina Gavriely (33) patrí k známym osobám, ktoré na sociálnej sieti čulo komunikujú so svojimi fanúšikmi. Dokonca k nim má tak vrelý vzťah, že im občas poodhalí aj svoje súkromie. Svedčí o tom napríklad aj záber, ktorý nedávno zverejnila. Je na ňom zachytená bez nánosu líčidiel, ktoré ako televízna tvár v hojnej miere používa. Pri pohľade na "prírodnú" blondínku máte pocit, akoby sa na tú šoubiznisovú vôbec nepodobala.

Prezradila sama seba! Martina Gavriely zo šou Hotel Paradise všetkým ukázala svoje pravé ja. Moderátorku a príležitostnú modelku ľudia zvyčajne vidia skvelo nalíčenú a upravenú. No jej pleť si občas potrebuje od „omietky” aj oddýchnuť. Zaujímavé je, že zatiaľ čo niektoré známe osobnosti sa snažia svoju "nenalíčenú" identitu kryť, ona s tým nerobí žiadne tajnosti. Dokonca zavesila fotku, ktorá ju zachytáva bez mejkapu, na sociálnu sieť. 

A to aj napriek tomu, že táto snímka jej príliš nelichotí. Martina na nej síce vyzerá sympaticky, no od svojej zvyčajnej podoby sexbomby má poriadne ďaleko. Uvedomuje si to však aj samotná moderátorka, pričom v žiadnom prípade neprepadá panike. „Každé ráno, keď sa sotva zdvihnem z postele a pozerám na seba do zrkadla, hovorím, že som zoschnutá ako sušienka,” vtipkuje na Facebooku.

Zdá sa teda, že matka dvoch detí si na vzhľade až tak nepotrpí a priority má niekde inde. Ako sa viackrát vyjadrila, podstatné je pre ňu to, aby uživila svojich potomkov. „Preto potrebujem mať na stránkach fotky, aby klienti videli všetky moje tváre, nie iba načančanú, namaľovanú a vyretušovanú,” napísala na margo svojich rôznych podôb samotná Gavriely.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu