Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Madonnin ex Guy Ritchie je sperminátor: Po 10 mesiacoch ďalšie dieťa!

Guy Ritchie s priateľkou Jacqui Ainsley Zobraziť galériu (6)
Guy Ritchie s priateľkou Jacqui Ainsley

LONDÝN - Anglický režisér Guy Ritchie bude mať so svojou priateľkou Jacqui Ainsley ďalšie dieťa. Ich prvého spoločného potomka, syna Rafaela, pritom modelka porodila len vlani v septembri.

O jej tehotenstve sa začalo hovoriť na stredajšej premiére snímky Návrat Temného rytiera (2012) v Londýne, kde fotografom pózovala s rukou položenou na zväčšenom brušku. Informácie hovorca dvojice následne potvrdil portálu The Huffington Post.

"Guy Ritchie a Jacqui Ainsley s radosťou oznamujú, že tento rok očakávajú príchod svojho druhého spoločného dieťaťa," uviedol. Ainsley nedávno v rozhovore pre magazín Grazia povedala, že s Ritichiem chcú mať veľa detí. "Guy a ja sme vždy chceli veľkú rodinu. Je to niečo, čo plánujeme už dlho," uviedla.

Guy Ritchie, ktorý má na konte filmy ako Zbaľ prachy a vypadni! (1998), Podfu(c)k (2000), RocknRolla (2008) či Sherlock Holmes (2009) a Sherlock Holmes 2: Hra tieňov (2011), bude štvornásobným otcom. So svojou bývalou manželkou, americkou speváčkou Madonnou, totiž už má dvoch synov. Rocco bude mať v auguste 12 rokov a David, ktorého si adoptovali z Malawi, má šesť rokov. S Ainsley filmár chodí od apríla 2010.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu