Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kedysi mal v posteli sexi Slovenku, dnes... To je krása!

Guy Ritchie Zobraziť galériu (7)
Guy Ritchie (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Má sa čím pochváliť! Uznávaný režiér Guy Ritchie (50) má na konte viacero úspechov. Jeho život je však zaujímavý nielen po pracovnej stránke, ale rozhodne i po tej súkromnej. V uplynulých dňoch sa ukázal na slávnostnej premiére rozprávky Leví kráľ, na ktorej mal výnimočnú spoločnosť. Veď, pozrite sa!

Guy Ritchie je verejnosťou vnímaný ako režisér, producent a podnikateľ. Mnohí v súvislosti s ním skloňujú i meno speváčky Madonny, ktorá bola jeho manželkou osem rokov a porodila mu syna Rocca. Dvojica si spoločne adoptovala aj chlapčeka z Malawi - Davida.

Pre Slovákov bol ale určite zaujímavejší jeho románik s modelkou Michaelou Kocianovou. Je celkom príjemné vedieť, že práve kráska z našej krajiny ho kedysi očarila. Správy o tom, že sú si blízki sa objavili v médiách v apríli 2010. 

Románik Ritchieho a Kocianovej ale nemal dlhé trvanie. V tom istom roku sa režisérovi priplietla do cesty aj modelka Jacqui Ainsley, ktorú si zobral za ženu v júli 2015. Dvojica má spolu7-ročného syna Rafaela, o rok mladšiu dcérku menom Rivka a 5-ročného syna Leviho. 

Bola to práve režiérova krásna rodina, kto mu na slávnostnej premiére rozprávky Leví kráľ robil spoločnosť. Fotografom s nimi ochotne pózoval i jeho adoptívny syn David. 

Guy Ritchie so svojou atraktívnou manželkou Jacqui Ainsley.
Zobraziť galériu (7)
Guy Ritchie so svojou atraktívnou manželkou Jacqui Ainsley.  (Zdroj: SITA)

Guy Ritchie sa pochválil svojou rodinkou.
Zobraziť galériu (7)
Guy Ritchie sa pochválil svojou rodinkou.

 

Viac o téme: Guy Ritchie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu