Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

To je romantika?! Justin Timberlake počas svadobnej reči vtipkoval s kamarátom!

Justin Timberlake a Jimmy Fallon Zobraziť galériu (10)
Justin Timberlake a Jimmy Fallon (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Americký herec, komik a moderátor Jimmy Fallon prerušil reč svojho kamaráta Justina Timberlakea na jeho svadbe s Jessicou Biel. Spevák to prezradil v profile, ktorý o Fallonovi napísal do magazínu Time.

"Predstavte si, že som v strede improvizovanej reči na svadbe so 150 hosťami a vylievam si srdce pred svojou novou krásnou manželkou. Bolo by počuť aj spadnutie špendlíka. Na chvíľu som sa zastavil a zrazu tu bol Jimmy, ktorý zo svojho sedadla kričal nejaký vtip," vysvetlil. Fallonovi odpovedal a nakoniec spoločne vtipkovali niekoľko minút, pričom rozosmiali celú sálu. "Prerušiť ženíchovu reč na svadbe? Hovoriť vtipy, keď tvoj kamarát zúfalo hľadá slová, ktoré si snáď jeho žena zapamätá navždy? Nakoniec z toho bola chvíľa, ktorú si zapamätajú všetci. Ale toto je Jimmy Fallon. On si jednoducho nemôže pomôcť," napísal Timberlake.

Spevák a herec Justin Timberlake a herečka Jessica Biel si povedali svoje áno vlani 19. októbra v talianskom Fasane. Medzi hosťami nechýbali dobrý kamarát ženícha Andy Samberg a jeho manažér Johnny Wright. Prišiel aj rapper a producent Timbaland, bývalý kolega Timberlakea zo skupiny 'N Sync Chris Kirkpatrick či kolegyňa Biel zo seriálu V siedmom nebi (1996 - 2007) Beverley Mitchell. Samotnému svadobnému dňu predchádzalo niekoľko večierkov, na ktorých si hostia vychutnali miestne olivy, čerstvý syr a víno. Nechýbala živá hudba a ohňostroj. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu