Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Gottovi chcem dať panenstvo, šokuje maestrova fanúšička!

Štyridsaťsedemročná fanúšička si necháva panenstvo pre Karla Gotta. Zobraziť galériu (6)
Štyridsaťsedemročná fanúšička si necháva panenstvo pre Karla Gotta.

PRAHA – Čaká len na neho! Je dobre známe, že českému spevákovi Karlovi Gottovi (73) sa pripisuje prívlastok božský Kája. Istá jeho fanúšička však zrejme berie toto označenie naozaj vážne. Pobláznená Nemka si totiž vraj už tridsať rokov šetrí panenstvo práve pre niekoľkonásobného slávika. Čo na to hovorí umelec?

Zbláznila sa?! Nemecká fanúšička speváka Karla Gotta má naozaj výdrž. Svoj idol uznáva už tridsať rokov. Obdiv však nie je to jediné, čo by mu chcela venovať. Po celý čas si totiž šetrí pre hviezdu cenný "dar". „Karel, panenstvo si nechávam pre teba,“ vyhlásila prostredníctvom denníka Blesk štyridsaťsedemročná Hannelore Uhl.

Bláznivá Nemka vraj nikdy nemala žiadneho muža. Na svojho vysnívaného speváka dokonca kedysi číhala v kroví na Bertramke. Zhrozený Karel sa jej prenasledovaniu snaží uniknúť už dlhšiu dobu. „Tej dáme sa vyhýbam a už o tom nechcem počuť,“ vyhlásil razantne.

Neodbytná žena bola samozrejme podozrievaná z toho, že je psychicky narušená. „Sú to hlúpe lži, nie som blázon,“ bráni sa Uhl a vyhlasuje, že nie je pomätená. Dokonca sa vraj podrobila aj špeciálnej psychoterapii. „Dvadsaťpäťkrát som bola u psychologičky. Tá mi na záver oznámila, že nie som schizofrenička,“ tvrdí Nemka. No Karel Gott má na jej duševný stav zrejme iný názor.

Prečítajte si: Štyri dôvody, prečo je turné Karla Gotta triumfom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu