Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Matka Reese Witherspoon: Žaluje manžela za bigamiu!

Reese Witherspoon Zobraziť galériu (6)
Reese Witherspoon

LOS ANGELES - Americká herečka Reese Witherspoon sa v piatok zúčastnila na súdnom pojednávaní v Nashville, týkajúcom sa bigamie jej otca Johna Witherspoona. Z toho, že si zobral ďalšiu ženu, ho obvinila herečkina matka a jeho manželka Mary.

Pojednávanie bolo pre verejnosť uzavreté. Pojednávanie viedol sudca Randy Kennedy, ktorý sa zvyčajne zaoberá prípadmi týkajúcimi sa poručníctva a psychickej spôsobilosti. Preto sa hovorí o tom, že známa blondínka a jej brat sudcu požiadali, aby ich otca vyhlásil za právne nespôsobilého.

Rodičia Reese Witherspoon síce už spolu vyše 15 rokov nežijú, no nikdy sa nerozviedli. Mary tvrdí, že manžela stále miluje, no musela ho opustiť pre jeho alkoholizmus, neveru a nerozumné míňanie peňazí. Herečkina matka naznačila, že 70-ročný John je zrejme v počiatočnom štádiu demencie a vôbec netuší, čo urobil. Keďže sa obáva, že jeho nová manželka Tricianne Taylor ho chce len využiť, žalobu podľa jej názoru podala pre jeho dobro.

Witherspoon diváci poznajú z filmov Veľmi nebezpečné známosti (1999), Americké Psycho (2000), Je dôležité mať Filipa (2001), Pravá blondínka (2001), Dievča na roztrhanie (2002), Pravá blondínka 2 (2003), Trh márnosti (2004), Penelope (2006) či Ako vieš? (2010). Minulý rok si po boku Roberta Pattinsona zahrala v romantickej dráme Voda pre slony (2011) a tento rok účinkovala v snímke To bude boj!, v ktorej sa spolu s ňou predstavili Tom Hardy a Chris Pine. Rodáčka z New Orleansu, ktorá v roku 2006 získala Oscara i Zlatý glóbus za stvárnenie June Carter v hudobnej životopisnej snímke Walk the Line (2005), je manželkou Jima Totha. Momentálne čaká ich prvé spoločné dieťa. V minulosti bola vydatá za herca Ryana Philippa, s ktorým má dvanásťročnú Avu a osemročného Deacona. Neskôr chodila aj s ďalším hereckým kolegom Jakeom Gyllenhaalom, s ktorým spolupracovala na trileri Unesený (2007). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu