Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rihanninu babičku ničí rakovina: Posledné intímne foto na rozlúčku?

Rihanna náhle priletela za svojou babičkou, ktorá trpí zákernou rakovinou. Zobraziť galériu (12)
Rihanna náhle priletela za svojou babičkou, ktorá trpí zákernou rakovinou. (Zdroj: Twitter)

NEW YORK – Rodina je prvoradá! Popová princezná Rihanna (25) jednoznačne patrí k najvyťaženejším hviezdam svetovej hudobnej scény. Aj napriek tomu však na svojich blízkych nezabúda, práve naopak. Naposledy priletela na veľmi krátku návštevu, len aby mohla objať svoju ťažko chorú babičku.

Rakovina si nevyberá. Toto smutné pravidlo už, bohužiaľ, na vlastnej koži okúsila aj barbadoská hudobná diva. Jej stará mama Clara 'Dolly' Brathwaite totiž momentálne leží na onkologickom oddelení v newyorskej nemocnici. A táto situácia rozhodne nenechala vnučku Rihannu chladnou. Okamžite za ňou priletela, aby nepremeškala možnosť privinúť sa a povedať jej aspoň zopár povzbudivých slov.

„Prišla som do New Yorku práve pre tento moment tu a teraz!“ komentovala speváčka čiernobiely záber, o ktorý sa podelila s fanúšikmi v sieti Twitter. V šiltovke sa na ňom túli k starej mame, ktorej očividne ubúda síl. Jej telo totiž pôsobí veľmi krehkým dojmom a na hlave jej namiesto vlasov zostalo už len jemné „páperie“. Je teda pravdepodobné, že práve prechádza náročnou chemoterapiou.

O tom, že Rihanna má k babičke naozaj blízko, nesvedčí len jej nečakaná a rýchla návšteva. Už v marci starej mame usporiadala veľkú narodeninovú párty, na ktorej jej požičala svoju šiltovku a veľké slnečné okuliare. Kontakt s rodinou však v nasledujúcich mesiacoch zrejme nebude pre čokoládovú krásku najjednoduchší. Ako prezradila svojim nasledovníkom, sťahuje sa do britskej metropoly: „Za 2 dni sa sťahujem do Londýna!!! Na pár mesiacov.“ Podľa všetkého by malo ísť o nakrúcanie televíznej šou o móde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu