Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Talianska bohyňa Monica Bellucci: Opäť hore bez a prirodzene sexi!

Monica Bellucci aj s pribúdajúcimi rokmi zvádza ako pravá bohyňa sexepílu. Zobraziť galériu (8)
Monica Bellucci aj s pribúdajúcimi rokmi zvádza ako pravá bohyňa sexepílu. (Zdroj: Vanity Fair Italy)

RÍM – Stále stojí za hriech! Hoci najznámejšej ikone talianskej kinematografie už pomaličky ťahá na 50-tku, jej zovňajšok o tom príliš nesvedčí, A to aj napriek tomu, že Monica Bellucci (47) sa plastikám oblúkom vyhýba. V zrelom veku na to totiž nemá jediný dôvod – jej sexepílu by odolal len málokto!

Prirodzenosť na nezaplatenie! Týmto heslom sa perla Apeninského polostrova riadi od skorých čias svojho pôsobenia v šoubiznise. Čudovať sa jej však v tomto smere nemožno. So závideniahodnou genetickou výbavou neprestajne predstavuje lákadlo nielen pre režisérov, ale tiež dizajnérov, vychytené kozmetické značky, či tvorcov magazínov.

Rozpustená hriva, zmyselné pery, no predovšetkým bujné a vnady, ktoré vzbudzujú závisť. S týmito ženskými zbraňami sa Monica najnovšie vrhla do hľadáčika objektívu pod taktovkou fotografa talianskej verzie časopisu Vanity Fair. Fotenie, ktorého výsledkom sú odvážne zábery v tesných korzetoch či bez bielizne, sa nieslo v ľahkom erotickom duchu. S výstavným telom, aké vlastní práve krásna tmavovláska, to totiž inak ani nejde.

Okrem obálky a série provokatívnych fotografií čitatelia v spomínanom vydaní nájdu tiež otvorený rozhovor. V ňom Monica priznala, že pod skalpel sa tak skoro nechystá: „Jedine ošetrenie na báze vitamínov. Nepáči sa mi predstava, že sa dotýkajú mojej tváre a úprimne povedané, myslím, že pre herečku sú zákroky veľmi nebezpečné.“ Ostáva teda len dúfať, že tomuto názoru herecká diva zostane verná čo najdlhšie. Prvé vrásky síce už nezaprie, no na rozdiel od vyumelkovaných kolegýň s nimi pôsobí priam úchvatne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu