Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Materstvo jej pristane: Beyonce je najkrajšia na svete!

Beyoncé Knowles Zobraziť galériu (12)
Beyoncé Knowles (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Tridsaťročná americká speváčka Beyoncé Knowles je podľa magazínu People najkrajšou ženou sveta. Ako ďalšie v poradí uvádza magazín na svojich webových stránkach kolumbijskú herečku Sofiu Vergar a juhoafrickú herečku Charlize Theron.

Držiteľka 16-tich ocenení Grammy a novopečená matka bola vyhlásená najkrajšou ženou sveta necelé štyri mesiace po narodení dcéry Blue Ivy. Tú má s raperom Jay-Z, za ktorého sa vydala v roku 2008.
    
"Cítim sa byť krajšia vďaka pôrodu,"
povedala speváčka, ktorá titul najkrajšej ženy sveta podľa magazínu People preberá po herečke a speváčke Jennifer Lopez.
    
Na čele rebríčka amerického magazínu boli v minulosti napríklad Michelle Pfeiffer, Julia Roberts, Nicole Kidman, Halle Berry, Jennifer Aniston alebo Angelina Jolie.
    
Magazín, ktorý sa na amerických novinových stánkoch objaví v piatok, zverejnil sled fotografií s ďalšími umiestnenými ženami. Na štvrtom mieste sa tento rok zjavne umiestnila dcéra Phila Collinsa, herečka Lily Collins. Nasledujú ďalšie herečky Madeleine Stowe, Christina Hendricks, Michelle Williams, Paula Patton. Deviata je country speváčka Miranda Lambert nasledovaná Kate Middleton, manželkou anglického princa Williama.
 

Beyoncé Knowles
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu