Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Cher s preoperovaným synom: Tlsťocha zatienila výbuchom na hlave!

Cher už po niekoľký raz zatienila svojho preoperovaného syna. Zobraziť galériu (8)
Cher už po niekoľký raz zatienila svojho preoperovaného syna.

LOS ANGELES – Neprehliadnuteľná! Chaz Bono (43), ktorý sa narodil so ženským pohlavím a menom Chastity, sa celé roky snažiť vystúpiť z tieňa slávnejšej matky Cher (65). Nedarí sa mu však ani po tom, čo prešiel drastickou plastikou. Extravagantná speváčka vždy zaujme viac – keď ničím iným, aspoň obrovskou parochňou.

Tomu sa hovorí megaobjem! Americká bohyňa popu je známa nielen tým, že sa na výslní hudobného neba udržala celé desaťročia. Zviditeľnili ju tiež početné chirurgické zákroky, vďaka ktorým si aj na staré kolená udržiava mladistvý zovňajšok. Zostať v stredobode pozornosti však neváha ani na úkor vlastného potomka. Sobotňajší večer síce patril jej preoperovanému synovi, paparazzi však sústredili svoje objektívy práve na Cher.

Obrovská čierna parochňa v štýle afro – to jediné stačilo hudobnej dive na to, aby vyfúkla synovi jeho päť minút slávy. Ten pred dvomi rokmi prešiel zmenou pohlavia, vďaka ktorej si na odovzdávaní cien Aliancie gayov a lesbičiek proti hanobeniu prišiel prevziať svoju sošku. Obézneho preoperovaného muža však už opäť zatienila vlastná mama.

Zaujímavosťou je, že počas náročného procesu zmeny pohlavia pri Chazovi stála jeho dlhoročná priateľka Jennifer Elia. Párik bol dokonca už zasnúbený, koncom minulého roka však ohlásil rozchod. Bok po boku vydržali úctyhodných 12 rokov. Príčina krachu tohto vzťahu doteraz nie je príliš známa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu