Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Meryl Streep očarí aj po 60-ke: S dcérami, ktoré jej akoby z oka vypadli!

Meryl Streep s manželom a tromi dcérami Zobraziť galériu (9)
Meryl Streep s manželom a tromi dcérami (Zdroj: isifa)

WASHINGTON – Pribúdajúce roky na nej takmer nebadať! Hoci by americká herečka Meryl Streep (62) mohla už pokojne odpočívať na dôchodku, stále vedie bohatý spoločenský život. S mladistvým zovňajškom si to uplynulú noc namierila rovno k prezidentovi. A medzi smotánkou vyvetrala aj svoje pôvabné dcéry!

Vyzerajú ako jej mladšie kópie! Aj keď záver uplynulého týždňa patril hollywoodskej veteránke a jej celoživotnej práci, v tieni nezostali ani tri nežné ratolesti s otcovým priezviskom Gummer. Blondínky Louisa, Mary a Grace totiž v Bielom dome pôsobili ako trio distingvovaných mladých dám. Slávnej matke tak boli nielen oporou, ale aj obrovskou pýchou!

O tom, že Meryl Streep má byť v doterajšej kariére i v súkromí na čo hrdá, svedčí pre ňu nezabudnuteľný galavečer v metropole Spojených štátov. Herečka sa totiž na jeseň života dočkala ocenenia Kennedy Center Honor, ktoré si za svoj prínos v umeleckej sfére prevzala priamo z rúk prezidenta Baracka Obamu. Skutočný vek by ste jej však počas nedeľňajšieho večera zrejme neuhádli. Meryl vyzerala sviežo a po boku svojich najbližších doslova žiarila spokojnosťou.

Za zmienku rozhodne stojí fakt, že filmová hviezda na plátne nikdy nepatrila medzi typické sexsymboly. Aj napriek tomu sa môže pochváliť rekordom v počte nominácií na udelenie ceny Akadémie. Adeptkou na získanie vytúženého Oscara sa stala celkovo až 16 krát, vo vitríne jej ale sošky svietia „iba“ dve.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu