Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z Jara Slávika už aj moderátor: Zverili mu súťaž Miss!

Gabriela Partyšová a Jaro Slávik budú moderovať českú súťaž krásy.
Gabriela Partyšová a Jaro Slávik budú moderovať českú súťaž krásy.

BRATISLAVA - Slovenský producent a hľadač talentov Jaro Slávik sa poslednú marcovú sobotu predstaví v úlohe moderátora českej súťaže krásy.

Po jeho boku bude stáť už ostrieľaná moderátorka a speváčka Gabriela Partyšová. „České dievčatá vnímame my Slováci mimoriadne pozitívne a tešia sa u nás veľkej popularite. Moderovanie Českej Miss beriem ako výzvu, ale tiež ako zaujímavé rande s najkrajšími dievčatami s vylúčením súkromia a prizvaním verejnosti,“ uviedol Slávik.

Producent spolupracuje s česko-slovenskými hudobnými legendami akými sú napríklad Elán či Lucie Bílá. Jeho spoločnosť tiež zastupuje umelcov, ktorí uspeli v talentových či speváckych súťažiach, napríklad Ataia Omurzakova, Alžbětu Kolečkářovú alebo Michala Šepsa.

Tou skúsenejšou z moderátorskej dvojice bude Partyšová, ktorá v súčasnosti uvádza program Top Star magazín v televízii Prima. Pred Českou Miss však má rešpekt. „Priamy prenos je vždy veľká výzva, preto sa na realizáciu veľmi teším. Koniec koncov aj na ten adrenalín a na to, ako mi bude búchať srdce, kým s Jarom vyjdeme na scénu Hudobného divadla Karlín,“ povedala. Informácie zverejnila webová stránka iDNES.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu