Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tento chrumkavý zadoček zahaľovať netreba: Ktorej speváčke patrí?

Rihanna v ďalšej sexi reklame od Armaniho Zobraziť galériu (12)
Rihanna v ďalšej sexi reklame od Armaniho (Zdroj: Armani)

LOS ANGLES – Nové telo jej vynáša milióny! Hoci táto kráska zbiera jedno ocenenie za druhým, cudzí jej nie je už ani modeling. Pred časom totiž na svojej postavičke popracovala a následne zažiarila v reklamnej kampani. Uhádnete, ktorá speváčka má takéto božské pozadie?

Jej krivky idú na dračku! Po tom, čo jeho reklamná kampaň bola zvolená za najsexi minulého roku, sa módny dom Armani s radosťou pustil do ďalšej spolupráce. Zdá sa totiž, že pri dokonalých tvaroch rodáčky z Barbadosu ani nemôže šliapnuť vedľa. Kombinácia postavičky typu „krv a mlieko“ a zvučného mena očividne predáva spodnú bielizeň akoby šibnutím čarovného prútika. Ak niekto o tom niečo vie, rozhodne je to Rihanna.

Čokoládová bohyňa sa pre čiernobiely reklamný spot vyzliekla už po niekoľký raz. Samotný zmysel kampane však oku diváka poľahky unikne. Rihanna sa síce váľa v posteli v provokatívnej súpravičke, v skutočnosti ide o reklamu na džínsovú kolekciu. Prezradiť by to mohol len samotný záver, v ktorom si speváčka naťahuje nohavice na svoj okrúhly zadoček v čipkovaných nohavičkách.

Zaujímavosťou je, že zatiaľ čo Rihanna hviezdi v šteklivej reklame polonahá, vlastný otec ju nedávno označil za tučnú. „Robyn, začínaš byť príliš tlstá!“ chrstol jej jedného dňa do tváre. Vysvetlil však, že išlo o dobre mienený žart a vraj aj podľa jeho mienky hudobná diva momentálne vyzerá famózne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu