Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pribratý Jamie Oliver kritiku nestrpí: Si ku*va, zaútočil na ženu!

Jamie Oliver Zobraziť galériu (4)
Jamie Oliver (Zdroj: isifa)

MELBOURNE – Servítku si pred ústa nedáva! O kuchároch je známe, že kvôli degustovaniu pripravovaných jedál a láske k vareniu nezriedka disponujú korpulentnými tvarmi. Na otázky vlastnej váhy je však minimálne jeden z nich poriadne citlivý. Prchký Jamie Oliver (36) bez okolkov počastoval novinárku vulgarizmom.

Jeho hmotnosť je tabu! Keďže Šéfkuchár bez čapice nikdy nepatril k tučným osobnostiam, u protinožcov rozbehol vlastnú kampaň proti obezite spojenú s varením. A v súvislosti s ňou sa nedávno zúčastnil istej konferencie, aby prispel k debate o zdravom jedení a životnom štýle. Práve na nej však sám seba uvrhol do nie najlepšieho svetla. Pri nepríjemnej otázke vybuchol a použil hrubý slovník.

Jamie uvelebený v kresle zvolil ležérnu denimovú košeľu, pričom priveľkú starostlivosť nevenoval ani svojim vlasom. Zrejme aj preto pôsobil o niečo robustnejším dojmom než zvyčajne. Navyše, z niektorých uhlov sa mu pod tvárou črtala dvojitá brada. To pravdepodobne povzbudilo jednu z novinárok, aby sa ho opýtala, či v poslednom čase trochu nepribral. Po reakcii, akej sa od kulinára dočkala, však zostala ako obarená.

„Neviem, som veľmi zdravý. Ste z bulváru? Ďakujem, že si si všimla, ty ku*va,“ osopil sa na ženu v publiku. Vzápätí však vysvetlil, že udržiavať si figúru pri povolaní kuchára nie je jednoduché: „Robím, čo môžem. Práca v reštauračných službách je dosť náročná, keď vás sústavne niekto žiada, aby ste ochutnávali jedlá.“ Na svoju obhajobu spomenul aj pravidelný tréning: „Jem zdravo, cvičím dvakrát do týždňa. Mohlo by to byť určite aj lepšie, ale snažím sa, ako viem. Podobne ako väčšina ľudí po 30-tke.“ Väčší pozor by si tak nabudúce nemal dávať na váhu, ale na svoj poriadne nabrúsený jazyk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu