Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Jennifer Lopez bez mejkapu: Od bohyne oscarovej noci má ďaleko!

Jennifer Lopez s dokonale nalíčenou tvárou a bez mejkapu Zobraziť galériu (11)
Jennifer Lopez s dokonale nalíčenou tvárou a bez mejkapu (Zdroj: SITA, profimedia.sk, )

LOS ANGELES – To je teda rozdiel! Hoci sa Jennifer Lopez (42) svojím telom a stylingom vyníma ako ozdoba každého galavečera, v súkromí aj ona občas pripomína sivú myšku. Bez líčidiel a v ležérnom oblečení vyzerá ako bežná dvojnásobná matka, akých na ulici stretnete habadej.

Očarila ako pravá diva! Po červenom koberci na nedeľňajšom udeľovaní cien Filmovej akadémie sa síce prechádzalo množstvo celebrít, Jennifer Lopez však medzi nimi doslova žiarila. V odvážnej kreácii značky Zuhair Murad totiž obnažila dekolt aj chrbát. Výstrihy spredu aj zozadu boli také hlboké, že na webe sa razom rozprúdili pikantné špekulácie.

Tisíce fanúšikov na diskusných fórach polemizujú o tom, že herečke a speváčke po boku Cameron Diaz na oscarovom pódiu vykukla bradavka. Do úvahy síce prichádza lepiaca páska na šaty alebo tieň, mnohí sú však presvedčení, že J-Lo si svoje vnady neustrážila. Módna expertka Mariel Haenn sa ale o róbe hollywoodskej krásky vyjadrila len v superlatívoch: „Šaty perfektne sedia na každučkom centimetri. Keďže vytvorili dojem priehľadnosti, naťahujú každého, kto si želá, aby niečo uvidel!“

O to kontrastnejšie vyznieva najnovší paparazzovský úlovok, ktorý latino hviezdu zachytáva pri aute bez akýchkoľvek úprav. Prirodzenosť jej síce svedčí takisto, bez mejkapu a v teplákoch by ju však okolie zrejme spoznávalo iba s ťažkosťami. Na druhej strane, občas svojej pleti musí dopriať poriadny oddych. Napriek tomu, že ju obdivuje celý svet, aj ona je vo svojej podstate iba žena.

Jennifer Lopez v nedeľu večer kraľovala červenému kobercu

Viaceré zdroje uvádzajú, že J-Lo spod šiat predsa len niečo vykuklo...

Ako vyzerajú bez make-upu Beyonce, Madonna, Julia Roberts a ďalšie, nájdete tu!

Tip: Pozrite si dobrý film s Jennifer Lopez. Čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu