Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Lady Gaga šokuje: Nový biznis proti Facebooku a Twitteru!

Lady Gaga Zobraziť galériu (10)
Lady Gaga

LOS ANGELES - Americká speváčka Lady Gaga vytvorila pre svojich fanúšikov vlastnú sociálnu sieť s názvom Littlemonsters.com. Extravagantnú hudobnú hviezdu, ktorá sa vybrala v šľapajach zakladateľa Facebooku Marka Zuckerberga, na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter sleduje 20 miliónov fanúšikov.

Tí by mohli vytvoriť základ jej novej sociálnej siete. Stránka Littlemonsters.com má podobný dizajn ako iné sociálne siete, jej členovia sa však budú volať "little monsters" (v preklade príšerky), ako Gaga svojich fanúšikov zvykne nazývať. Na novej sociálnej sieti budú môcť fanúšikovia speváčky nájsť i rôzne informácie o svojom idole a jej aktivitách.

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, má na konte tri albumy. Po celom svete ju preslávili skladby Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Celkovo získala už vyše 150 cien, medzi ktorými nechýba päť Grammy. Dve z nich získala vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP The Fame Monster (2009). Zo zatiaľ posledného albumu Born This Way, ktorý vyšiel minulý rok, pochádzajú úspešné single Born This Way, Judas, Edge of Glory, You and I a Marry the Night. Celosvetovo predala približne 23 miliónov albumov a 64 miliónov singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a rok predtým sa stala Interpretom roka podľa magazínu Billboard. Informácie pochádzajú z webstránky www.dailystar.co.uk a archívu agentúry SITA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu