Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Česi sú v šoku: Vražda v televízii Prima, scenár ako z hororu!

Manželka zavraždeného a vrah, ktorého poznala aj ona. Zobraziť galériu (4)
Manželka zavraždeného a vrah, ktorého poznala aj ona.

PRAHA - Naozaj silný žalúdok! Televíziu Prima, ktorá často spolupracuje so slovenskou Jojkou - napríklad aj pri chystanej šou Hotel Paradise, zachvátila hrôza. Zvukára Vlastimila Brávka (†66), manžela jednej z producentiek, našla polícia mŕtveho v kufri jeho auta. Vysvitlo, že ho zavraždil kolega - osvetľovač Tomáš Oščádal (38). Ten dokonca neváhal po jeho smrti pýtať od vdovy výkupné.

Tragédia na Prime! Manžela producentky Jany Brávkovej našli muži zákona mŕtveho v kufri. Polícia ho vypátrala po tom, čo jeho žena dostala na svoj mobil správu so žiadosťou o výkupné. Únosca požadoval desať miliónov korún (takmer 400 tis. eur) ako záruku, že jej mužovi neublíži.

Lenže policajti objavili mŕtvolu ešte pred tým, než si mal vydierač vyzdvihnúť peniaze. Výkupné potom nastražili ako pascu, aby muža mohli zatknúť za vraždu. A vysvitlo, že išlo o Brávkovho kolegu - osvetľovača Tomáša Oščádala. „Je to pravda. Vrahom je naozaj pán Oščádal. Veľmi dobre ho poznám,” povedala vdova exkluzívne pre český denník Aha!

Samotná televízia sa k prípadu nevyjadruje. Spolupracovníci však tušia dôvod, prečo ich kolega zomrel. „Brávek bol známy tým, že požičiaval peniaze, ktoré požadoval späť s vysokým úrokom,” prezradil českým novinám zdroj z Primy. Podľa detektívov z Útvaru pre odhaľovanie organizovaného zločinu sa osvetľovač k činu priznal a hrozí mu až výnimočný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu