Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Paul McCartney: Kytica kvetov pre Whitney Houston!

Paul McCartney priniesol kyticu kvetov pre Whitney Houston Zobraziť galériu (3)
Paul McCartney priniesol kyticu kvetov pre Whitney Houston

BEVERLY HILLS - Britský hudobník Paul McCartney bol v pondelok 13. februára osobne položiť kvety pred hotel Beverly Hilton v Beverly Hills, v ktorom cez víkend zomrela americká speváčka Whitney Houston.

Muzikant oblečený v športových nohaviciach položil na spomienkové miesto pred hotelom kyticu žltých ruží. Šesťdesiatdeväťročnú legendu sprevádzala jeho manželka Nancy Shevell. Pred odchodom na modrom kabriolete so zatiahnutou strechou ešte stihol niekoľkým fanúšikom podať ruku.

Whitney Houston skonala v sobotu 11. februára vo veku 48 rokov. Šesťnásobnú držiteľku Grammy našla vo vani v hoteli jej teta Mary Jones. Kým sa kúpala, pripravovala jej oblečenie na večer. Keď pol hodinu nevychádzala z kúpeľne, vošla dnu a našla ju ležať vo vani bez známok života.

Napriek snahám o záchranu sa ju nepodarilo oživiť. Smrť legendárnej speváčky vraj spôsobila kombinácia antidepresív s aktívnou látkou alprazolam s ďalšími liekmi na predpis a alkoholom. Losangeleský koroner to podľa informácií webstránky TMZ.com oznámil rodine zosnulej. V pľúcach Houston údajne nebolo toľko vody, aby mohli ako príčinu smrti označiť utopenie.

Telo zosnulej speváčky a herečky prepravili v pondelok letecky z Kalifornie do New Jersey, odkiaľ Houston pochádzala. Z letiska Teterboro následne rakvu s jej pozostatkami previezli v zlatom pohrebnom vozidle do pohrebného ústavu v jej rodnom meste Newark. Pohreb by sa mal konať v piatok, oficiálne to však jej rodina zatiaľ nepotvrdila. Informáciu zverejnila webová stránka aceshowbiz.com.

VIDEO: Paul McCartney pred hotelom, kde zomrela Whitney Houston.

Prečítajte si viac o Paulovi McCartney

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu