Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Predčasný odchod Browna z pohrebu Whitney Houston: Šikana ochrankárov

Bobby Brown predčasne odišiel z rozlúčky Whitney Houston Zobraziť galériu (5)
Bobby Brown predčasne odišiel z rozlúčky Whitney Houston

NEWARK - Spevák Bobby Brown odišiel v sobotu predčasne z poslednej rozlúčky so svojou bývalou manželkou Whitney Houston. Podľa vlastných slov ho k tomu donútilo šikanovanie zo strany bezpečnostnej služby.

Ochrankári zaisťujúci bezpečnosť smútočného aktu v baptistickom kostole v Newarku v štáte New Jersey údajne Browna a jeho rodinu trikrát presadili. Jemu samému pritom zabránili stretnúť sa s dcérou Bobbi Kristinou, ktorú mali spolu s Whitney.
      
Brown sa v tejto nepríjemnej situácii rozhodol nerobiť scény, takže len pobozkal rakvu s pozostatkami svojej bývalej ženy a krátko po začiatku obradu odišiel.
      
"Nerozumiem, prečo členovia ochranky takto zaobchádzali s mojou rodinou a opakovane presádzali len nás a nikoho iného. Moje deti sú z toho totálne rozrušené," vyhlásil spevák, ktorého na rozlúčku pozvala rodina Houstonovcov.
      
Brown a Whitney sa rozviedli v roku 2007 po 15-rokoch komplikovaného manželstva, počas ktorého sa začali speváčkine problémy v osobnom aj profesionálnom živote. Mnohí fanúšikovia dodnes pripisujú zodpovednosť za jej úpadok Brownovi.
      
Whitney Houston zomrela minulý týždeň v hoteli v Beverly Hills vo veku 48 rokov. Príčiny jej nečakaného skonu sú stále predmetom rôznych úvah. Pozornosť sa teraz upriamuje na výsledky toxikologických testov, ktoré však budú známe až o niekoľko týždňov.
      
Americkú hviezdu Whitney Houston v nedeľu pochovali na cintoríne Fairview v mestečku Westfield v jej rodnom New Jersey. Zlatú rakvu s jej telom uložili vedľa speváčkinho otca Johna Russella Houstona, ktorý skonal v roku 2003. Napriek tomu, že verejná rozlúčka s držiteľkou šiestich cien Grammy sa konala v sobotu, aj v nedeľu sa okrem jej rodiny a najbližších priateľov prišlo so speváčkou aspoň na diaľku rozlúčiť množstvo fanúšikov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu