Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Koniec vydržiavaniu: J-Lo zainvestovala do svojho zajačika... Ale inak!

Jennifer Lopez a Casper Smart Zobraziť galériu (19)
Jennifer Lopez a Casper Smart (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Prílišná štedrosť ju omrzela! Niet nijakých pochýb o tom, kto vo vzťahu Jennifer Lopez (42) a o 18 rokov mladšieho Caspera Smarta ťahá finančne náročné výdavky. Ako sa však zdá, dobrým časom tanečníkovi odzvonilo. Buď sa chopí šance, alebo pôjde k vode!

Hanbí sa zaňho? Hoci latino diva na peniaze príliš hľadieť nemusí, spoločenský kredit jej zrejme ukradnutý celkom nie je. Pred fotografmi sa s Casperom síce stále pretŕča ruka v ruke a so širokým úsmevom na tvári, v skutočnosti však naňho poriadne pritlačila. Sponzorovať luxusné večere a výlety do klenotníctva len z vlastnej peňaženky odmieta. Na milenca preto zvolila svojskú taktiku.

Chce mať z neho megahviezdu! Na prvý pohľad síce nejde o lacný špás, J-Lo však verí, že finančnou podporou svojho tanečníka dosiahne svoje. Každý týždeň sa preto nechá odľahčiť o rovných desaťtisíc dolárov za Casperove hodiny herectva. Takýmto spôsobom chce totiž podporiť jeho talent a vychovať z neho celebritu hodnú hollywoodskej smotánky. A ak to bude čo i len trochu možné, rada sa s ním pri tom zabaví.

„Jen si myslí, že by bolo zábavné zahrať si s ním po boku, ako to v minulosti urobila s exsnúbencom Benom Affleckom a bývalým manželom Marcom Anthonym,“ prezradil zdroj zo speváčkinho okolia americkým médiám. V kalkuláciách populárnej hviezdy však nechýba ani poriadny kus romantiky: „Jennifer dúfa, že Casper nebude dvakrát rozmýšľať nad kúpou darčekov pre jej deti alebo prekvapením v podobe víkendového úniku.“ Nechajme sa teda prekvapiť, čo sa jej z mladého milenca nakoniec podarí vykresať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu