Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Agresívny expartner Halle Berry: Chodí na kurzy sebaovládania

Gabriel Aubry a Halle Berry Zobraziť galériu (5)
Gabriel Aubry a Halle Berry

LOS ANGELES - Gabriel Aubry, otec dcéry americkej herečky Halle Berry, bude navštevovať kurzy sebaovládania, na ktorých sa má naučiť bojovať s agresivitou.

Údajne s tým súhlasil po stretnutí so sociálnymi pracovníkmi, ktorí mu kurzy odporučili, ak sa chce naďalej podieľať na výchove trojročnej Nahly. "Gabriel je trochu výbušný, ale je dobré, že si to uvedomuje," prezradil nemenovaný zdroj portálu TMZ.com.

Navštevovanie kurzov je následkom incidentu, ktorý sa stal pred niekoľkými dňami. Pestúnka pracujúca pre oboch rodičov dievčatka vtedy kontaktovala políciu preto, že 36-ročný model mal k nej byť agresívny, keď držala Nahlu v náručí. Údajný konflikt vznikol po tom, ako sa žena Aubryho spýtala, prečo neodviezol dieťa do školy. Ten sa mal rozčúliť a začať na ňu kričať. "Vy ste pestúnka. Kto si myslíte, že ste? Ste nikto. Nemusíte vedieť nič," povedal. Následne ju mal prudko sotiť von z dverí. Podľa zdrojov portálu TMZ.com losangeleský Úrad služieb pre deti a rodinu neplánuje Aubrymu zakázať stretnutia s dcérou, keďže neexistujú dôkazy. V pondelok ráno však o starostlivosti o Nahlu rozhodne sudca. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu