Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Halle Berry zúri: Musí dotovať exmilenca!

Gabriel Aubry a Halle Berry Zobraziť galériu (5)
Gabriel Aubry a Halle Berry

USA - Sudca americkej herečke Halle Berry prikázal, aby otcovi svojej dcéry Nahly platila výživné. Dcérka, ktorú má s modelom Gabrielom Aubrym, pritom má už štyri roky, no 45-ročná herečka jej otca doteraz finančne nepodporovala.

Sudca v pondelok podľa zdrojov portálu TMZ súhlasil so sumou, ktorú Aubry žiadal, a jeden z najlepšie zarábajúcich mužských modelov bude od oscarovej herečky na výchovu dievčatka dostávať 20-tisíc dolárov mesačne (v prepočte takmer 16-tisíc eur).

Berry a Aubry momentálne bojujú o opatrovníctvo malej Nahly. Situáciu komplikuje herečkino rozhodnutie presťahovať sa so svojím snúbencom Olivierom Martinezom a dcérou do Paríža. Sudca jej to však ešte nepovolil, keďže model žije v Kalifornii a proti tomuto kroku protestuje.

Herečka chce bývať vo Francúzsku preto, že krajina je podľa nej bezpečná. "Pre svoju rodinu a seba chcem len to, aby sme mali normálny život," vyjadrila sa hviezda filmov Ples príšer (2001), Gothika (2003) či akčnej sci-fi trilógie X-Men (2000, 2003 a 2006).

Tip: Pozrite si film v televízii s herečkou Hally Berry. Vyhľadajte ju na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu