Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dcéra Jimma Carreyho: Podvod v americkej SuperStar!

Jane Carrey
Jane Carrey

LOS ANGELES - Dcére slávneho herca Jima Carreyho - Jane pomohlo podľa amerických médií k postupu v speváckej súťaži American Idol jej známe priezvisko. Podľa portálu RadarOnline.com mala Jane Carrey na kastingu v San Diegu špeciálne podmienky. Na rozdiel od ostatných súťažiacich vraj nemusela na svoje vystúpenie čakať dlhé hodiny, či spať vonku.

Amy Reither z denníka The Los Angeles Times napísala, že Jane "v Idole zúročila spojenie so svojím otcom na lístok do Hollywoodu. Jasné, spievala celkom dobre, ale pokiaľ by nekvákala ako ropucha, traja porotcovia by ju zjavne posunuli ďalej." Svojimi slovami narážala na postup Jane Carrey do ďalšieho kola súťaže, ktoré sa bude konať v Hollywoode.

Portál RollingStone.com tiež spájal vystúpenie Jane s jej otcom. "Vidíte, hoci je dcérou celebrity, proste nemá dosť príležitostí, aby sa presadila ako speváčka. Všetci porotcovia za ňu hlasovali, pretože sa im páčil jej ’potenciál’, čo v tomto kontexte znamená ’otec’," napísali vo svojej správe o kastingu American Idol v San Diegu.

Dvadsaťštyriročná speváčka postúpila do ďalšieho kola súťaže po tom, čo pred slávnou porotou, ktorú tvoria Steven Tyler, Randy Jackson a Jennifer Lopez, zaspievala skladbu Something To Talk About od Bonnie Raitt. Jane na kastingu vyhlásila, že chce dokázať svoj talent bez toho, aby ju posudzovali na základe slávneho priezviska.

"Priezvisko určite pomáha i ubližuje," povedala dcéra slávneho herca. "Som pod tlakom, aby som bola lepšia, pretože ak sa mi niečo podarí, riskujem, že ľudia povedia, 'dostala si sa tam len vďaka svojmu menu'. Som tu, aby som si vytvorila vlastné miesto na svete," dodala. Informácie pochádzajú z webstránky www.radaronline.com a www.accesshollywood.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu