Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Beckhamovci so svätožiarou: Z malej Harper urobili Božie dieťa!

Známy britský pár s najmladším prírastkom v úlohe svätej rodiny Zobraziť galériu (10)
Známy britský pár s najmladším prírastkom v úlohe svätej rodiny (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Zahrali sa na svätcov! Atmosféra blížiacich sa Vianoc neobchádza ani známe tváre zo zahraničia. Zatiaľ čo väčšina celebrít vymetá butiky a zháňa luxusné dary pre svojich blízkych, Beckhamovci čas v nákupnom centre využili úplne inak. Zapózovali si ako svätá rodinka!

Stvárnili výjav z Biblie! Najkrajšie sviatky roka sa pre veriacich neodmysliteľne spájajú s narodením Krista. Betlehem tento rok ožil aj v londýnskom nákupnom kolose Harrods, kde sa úlohy Márie, Jozefa a Jezuliatka zhostil jeden z najsledovanejších domácich párov. David a Victoria Beckhamovci si spolu s dcérkou nasadili na hlavu svätožiaru!

Módna ikona v krátkych šatách ukázala dlhé nohy s lodičkami, malú Harper zabalili iba do snehobielej plachty. Všetko však bolo iba naoko! V provizórnej maštali so slamou sa totiž nepredvádzali skutoční Beckhamovci, ale ich vierohodní dvojníci. Tí takýmto spôsobom promovali knihu s názvom Exposed od fotografky Alison Jackson. Zväzok jej obrázkovej tvorby je charakteristický práve tým, že „celebrity“ zachytáva v neobyčajných situáciách. Scény aranžuje po svojom, spolupracuje však zásadne s dablérmi známych osobností.

Skutočná dvojica s priezviskom Beckham sa v súkromí okrem vianočných sviatkov pripravuje aj na ďalšie veľké sťahovanie. Z dôvodu prestupu britského stredopoliara sa novým domovom celej rodiny už čoskoro stane Francúzsko. Špekulácie o tomto kroku sa kuloármi šírili už dávnejšie, denník Le Parisien však celú záležitosť prezentuje ako hotovú vec. David je údajne pred podpisom zmluvy na 18 mesiacov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu