Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Zlé správy pre Georgea Michaela: Budú to ťažké Vianoce!

George Michael Zobraziť galériu (6)
George Michael

VIEDEŇ/LONDÝN - Zdravotný stav vo Viedni hospitalizovaného britského speváka Georgea Michaela (48), sa síce zlepšuje, všetko však nasvedčuje tomu, že blížiace sa vianočné sviatky strávi ešte v starostlivosti zdravotníkov.

Vyplýva to tak z dostupných informácií lekárov Všeobecnej nemocnice (AKH) vo Viedni, ako aj vyjadrenia jeho priateľa Fadiho Fawaza pre dnešné vydanie londýnskeho denníka Daily Mirror.

Podľa jeho slov sa zdravotný stav Georgea Michaela, hospitalizovaného so zápalom pľúc zlepšuje, avšak vyzerá to na to, že na Vianoce bude musieť zostať v nemocnici.

Špecialisti z AKH, ktorí sa v kritických dňoch museli popasovať aj s komplikáciami u prominentného pacienta, sa tešia zo zlepšenia jeho zdravotného stavu, nechcú však zbytočne podstupovať riziko jeho predčasným prepustením z nemocnice.

Speváka, ktorý bol už na sklonku októbra nútený zrušiť kvôli viróze sprevádzanej horúčkami koncert v Londýne, hospitalizovali v rakúskej metropole, kde musel vystúpenie zrušiť na poslednú chvíľu - 120 minút pred plánovaným začiatkom.

Jeho manažment však už o krátky čas neskôr zrušil i jeho ďalšie koncerty a napokon celé turné, v rámci ktorého mal vystúpiť okrem iného v Štrasburgu, Cardiffe, Liverpoole, Sheffielde, Newcastli, Glasgowe, Birminghame, Manchestri a Londýne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu