Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

George Michael je opäť fit: Užíva si v náručí milenca na jachte!

George Michael sa po chorobe zotavuje na dovolenke s milencom Fadim Fawazom Zobraziť galériu (12)
George Michael sa po chorobe zotavuje na dovolenke s milencom Fadim Fawazom (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Utiekol hrobárovi z lopaty! Hoci sa koncom minulého roka príbuzní i fanúšikovia obávali o jeho život, George Michael (48) sa už opäť usmieva. Momentálne sa totiž zotavuje vo veľkom štýle – leňošením na mori. Milencova prítomnosť očividne robí hotové zázraky.

Po nedávnej chorobe niet ani stopy! Britského speváka v decembri pripútal na lôžko ťažký zápal pľúc. Ako sa však zdá, George je z najhoršieho definitívne vonku a život si znova vychutnáva plnými dúškami. Svedčia o tom zábery, ktoré jeho súčasný partner Fadi Fawaz zverejnil na svojom profile v sieti Twitter. Dvojica sa vybrala za exotikou, pričom sa jeden od druhého nevedia odlepiť.

„Nie je roztomilý?“ pýta sa Fawaz svojich nasledovníkov pod fotografiou, na ktorej ho George zozadu objíma. „Áno, je,“ znie odpoveď v podobe ďalšieho obrázku, na ktorom si zamilovaný párik zapózoval takisto v objatí, no z väčšej vzdialenosti. Zarastení páni v šortkách a v slnečných okuliaroch tak ukázali svoje vypracované telá spolu s neutíchajúcou iskrou v ich mileneckom vzťahu.

Aj keď George musel pre hospitalizáciu zrušiť veľkú časť naplánovaných koncertov, jeho rekonvalescencia nabrala od začiatku ten správny smer. Ako sám informoval prostredníctvom internetového profilu, všetko prebieha hladko: „Hovoril som pred odchodom s lekármi. Podľa nich je moje zotavovanie oveľa rýchlejšie, ako očakávali. Som šťastný ako Larry!“ Súdiac podľa ďalšieho komentáru mu inde ako na dovolenke ani nemôže byť lepšie: „Dokonca aj moja jazva po tracheotómii sa na slnku pekne hojí.“ Nie je teda vylúčené, že do leta sa hudobník vráti na koncertné pódium.

Prečítajte si viac o Georgovi Michaelovi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu