Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zomiera George Michael na AIDS? Rodina sa s ním už lúči!

George Michael Zobraziť galériu (11)
George Michael

VIEDEŇ – Obávajú sa najhoršieho! Situácia okolo zdravotného stavu Georgea Michaela (48) je zrejme ďaleko vážnejšia, ako sa pôvodne predpokladalo. Do viedenskej nemocnice, kde bol spevák hospitalizovaný, už totiž dorazili jeho najbližší príbuzní aj priateľ. Britská hviezda bojuje o holý život!

Je v kritickom stave! Rodina Georgea Michaela prežíva v rakúskej metropole krušné chvíle. Takmer 50-ročný spevák totiž momentálne leží na jednotke intenzívnej starostlivosti vo viedenskej všeobecnej nemocnici (AKH), kam bol prijatý s ťažkým zápalom pľúc. Takisto sa však množia špekulácie, že homosexuálny hudobník dopláca na úskalia svojej orientácie. Podľa britských médií je totiž celkom možné, že jeho telo zlyháva kvôli zákernému AIDS. Veď rovnaká choroba vzala život aj jeho bývalému partnerovi!

To, že sa okolo Georgeovho lôžka zišiel najužší okruh rodiny, podľa zdroja z nemocnice neveští nič dobré. Otec Kyriacos Panayiotou (75) a sestry Melanie (49) s Yiodou (53) sa údajne pripravujú aj na najhoršiu možnú variantu. „Je s ním celá jeho rodina, sú si veľmi blízki. V tomto smere má George veľké šťastie, je nimi naozaj zbožňovaný,“ cituje spomínaný zdroj denník Daily Mail.

Čo sa za kritickým stavom speváka vlastne skrýva, hovorcovia nemocnice komentovať odmietli. Plátok The Sun však priniesol informáciu, že Georgea drží pri živote najmä špeciálna posteľ zvaná Triadyne Proventa. Jej cena sa pohybuje okolo stovky tisícov eur a je určená pre pacientov so syndrómom akútnej respiračnej tiesne. Tento stav, pri ktorom sa človeku nedostatočne okysličuje krv, má nezriedka smrteľné následky. Rodina a súčasný milenec Fadi Fawaz (38) však dúfajú, že sa George z najhoršieho nakoniec dostane. Neprestávajú sa preto modliť za jeho uzdravenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu