Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Útok na najsexi muža Bradleyho Coopera!

Ryan Gosling (vľavo) a Bradley Cooper Zobraziť galériu (8)
Ryan Gosling (vľavo) a Bradley Cooper (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Fanúšikovia kanadského herca Ryana Goslinga vo štvrtok protestovali proti tomu, že tohtoročný titul najpríťažlivejšieho muža podľa magazínu People získal Bradley Cooper, známy napríklad z filmov vo Štvorici po opici (2009), A-Team (2010), Všemocný (2011) alebo Vo štvorici po opici 2 (2011).

Asi 15 protestujúcich sa zhromaždilo pred centrálou časopisu v New Yorku, kde zahalení v maskách s Goslingovou tvárou kričali: "Koho nenávidíme? People! Pre čo sme tu? Pre Ryana Goslinga!" Vymysleli si aj ďalšie pokriky, ako napríklad: "Bradley Cooper je nudný, Ryan Gosling je skvelý," či: "Bradley Cooper je celkom fajn, no Ryan Gosling je božský."

Šéfredaktorka časopisu People Liz Sporkin svoj názor nezmenila ani po protestoch. "Stojíme si za svojím! Bradley Cooper má všetko. Dobre vyzerá, je talentovaný a rozumný, zbožňuje svoju mamu, vie variť a hovorí plynule po francúzsky! Kto môže namietať?" uviedla vo vyhlásení.

Výsledky tohtoročného rebríčka magazín vyhlásil v stredu. Odvtedy sa do skupiny na sociálnej sieti Facebook, ktorá chce presadiť Goslinga na jeho čelo, prihlásilo viac ako 450 ľudí. Množstvo Goslingových fanúšikov bolo zas aktívnych prostredníctvom blogov. Blog 63 dôvodov, prečo Bradley Cooper určite nie je najpríťažlivejší muž doteraz navštívilo viac než 465-tisíc ľudí. Jeho autor ako argumenty proti Cooperovi použil 63 fotografií Ryana Goslinga, známeho zo snímok Zápisník jednej lásky (2004), Hranice života (2005), Half Nelson (2006), Blue Valentine (2010), Drive (2011), Bláznivá, hlúpa láska (2011), či The Ides of March (2011). Informácie pochádzajú z webovej stránky www.hollywoodreporter.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu