Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Elektrinou proti vráskam? S touto desivou maskou sa v Hollywoode mladne!

Kyle Richards s odstrašujúcou maskou Zobraziť galériu (3)
Kyle Richards s odstrašujúcou maskou (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Pre mladistvý zovňajšok treba skúsiť všetko! Zdá sa, že posadnutosť vypnutou pleťou za veľkou mlákou už naozaj nepozná hraníc. Dôkazom je televízna hviezda Kyle Richards (42), ktorá si kvôli vyhladeniu vrások neváhala nasadiť hrôzostrašnú masku. V mene vyžehlenej tváre znesie aj elektrinu!

Extrém či prevratná novinka? Ak sa pohybujete v Mekke americkej kinematografie, pestovaný zovňajšok predstavuje úplnú samozrejmosť. Keďže nedokonalosť sa nenosí, tamojší plastickí chirurgovia a kozmetičky majú čo robiť, aby v inováciách nezaostávali. V boji proti vráskam totiž celebrity neváhajú podstúpiť čokoľvek. Teta dedičky Paris Hilton mladne elektrostimuláciou tváre!

Hlava zabalená do obväzov, koženej masky s výrezom a drôty uzatvárajúce elektrický obvod. Tak vyzerá kúra, ktorej „čaru“ podľahla hviezda reality šou Real Housewives of Beverly Hills. Z procedúry si však neodniesla len lepší pocit, ale aj spomienku v podobe fotografie. Tú vzápätí zverejnila v sieti Twitter s nasledovným komentárom: „Krok 3 môjho ošetrenia tváre... nikdy nezostarne.“

Aj keď elektrická maska na prvý pohľad pôsobí odstrašujúco, v skutočnosti sa vraj nejedná o nič bolestivé. Celebrity tento zákrok oslavujú ako priamu odpoveď na botulotoxínové injekcie, ktoré patria k tým menej príjemným skrášľovacím metódam. Ošetrenie elektrinou podporujúce rast a obnovu buniek pritom finančne nezruinuje. Jeho cena sa pohybuje okolo sto dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu