Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Lady Gaga novou speváčkou legendárnej kapely Queen?!

Lady Gaga Zobraziť galériu (6)
Lady Gaga

LONDÝN - Americká popová hviezda Lady Gaga rokuje s členmi legendárnej britskej skupiny Queen o možnosti spoločného turné, počas ktorého by sa stala novou speváčkou kapely. Podľa slov gitaristu Briana Maya, ktorý s ňou spolupracoval na jej piesni You & I, kapela oslovila Lady Gaga s tým, aby sa stala jej frontmankou.

Ako May uviedol pre denník Daily Express, kapela o očakávanom spoločnom turné už otvorene diskutuje, ale stále potrebuje nájsť vedúceho speváka po tom, ako od nich v roku 2009 odišiel Paul Rodgers. "Neustále v kapele hovoríme o tom, že pôjdeme na turné, ale, mierne povedané, máme malý problém so spevákom. Dostávame veľa ponúk na spoluprácu s inými ľuďmi. Ja som pracoval s Lady Gaga, ktorá je veľmi kreatívna, je to niekto, s kým sme diskutovali o tom, aby s nami spievala a bola našou frontmankou. Ona totiž nie je iba speváčka, ale píše aj svoj vlastný materiál," povedal May.

Queen však uvažuje aj o spolupráci s niekoľkými ďalšími umelcami. "Diskutovali sme tiež o duetách s ďalšími ľuďmi a v jednom momente som to skoro odklepol. Rozprávali sme sa o myšlienke televíznej šou, do ktorej by sme si tieto hosťujúce hviezdy pozývali. Dnes sme to zatiaľ neodklepli, ale uvažujeme o tom. Lady Gaga povedala, že by s nami niečo spraviť rozhodne chcela," dodal.

Podľa skorších správ by sa okrem Maya na prípadné turné vydal tiež bubeník Roger Taylor. Ešte donedávna sa hovorilo o tom, že by sa za mikrofón mal znovu postaviť líder kapiel Free a Bad Company Paul Rodgers, čo je po dnešných správach neisté, aj keď stále možné. Na comebacku sa však nebude podieľať basgitarista John Deacon, ktorý pôsobenie v Queen ukončil v roku 1997.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu