Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sharon Stone predáva luxusnú vilu pod cenu!

Sharon Stone Zobraziť galériu (2)
Sharon Stone

LOS ANGELES - Hollywoodska hviezda Sharon Stone (53) hľadá kupca pre svoju luxusnú vilu v Beverly Hills. Nehnuteľnosť skrytú za múrom ponúka americká herečka za takmer deväť miliónov dolárov. Pri kúpe za ňu zacvakala 11 miliónov, pred piatimi rokmi ju chcela predať za 12, 5 miliónov.

Za spomínaných 9 miliónov by záujemca získal dom v stredomorskom štýle postavený v roku 1991. Nachádza sa v ňom deväť spální a rovnaký počet kúpeľní. Na rozsiahlom pozemku sú aj tenisové kurty, bazény a záhrada s vodopádmi a skalkami.
    
Sharon Stone kúpila túto vilu v roku 2006 skoro za 11 miliónov dolárov. No ešte v ten istý rok sa chcela luxusnej nehnuteľnosti zase zbaviť - vtedy za 12,5 milióna dolárov. Medzitým vraj dom prenajíma za mesačné nájomné 35 tisíc dolárov.
    
So svojím tretím manželom Philom Bronsteienem žila Sharon Stone nejaký čas v San Franciscu, po rozchode v roku 2004 sa ale matka troch adoptívnych synov zase vrátila do Hollywoodu.
    
Herečka, ktorá si vyslúžila nomináciu na Oscara za hlavnú rolu drogovo závislej manželky mafiánskeho bossa v snímke Casino od Martina Scorseseho, sa naposledy objavovala v menších úlohách v kriminálnom seriáli Právo a poriadok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu