Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Depardieu si zopakoval močenie v lietadle, nahral paródiu!

Gérard Depardieu
Gérard Depardieu (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Francúzsky herecký búrlivák Gérard Depardieu už prekonal zahanbenie, aké mu nedávno údajne spôsobila jeho prostata pri štarte z Paríža do Dublinu. Incident s močením v kabíne lietadla parodoval vo videoklipe. Je tam oblečený za galského hrdinu Obelixa a miesto nutkania na močenie pociťuje nepotlačiteľnú chuť na kanca - Obelixovu obľúbenú lahôdku.

V kabíne lietadla vedľa Asterixa v podaní Edouarda Baer začne byť tesne pred štartom nesvoj a obracia sa dvakrát na letušku so žiadosťou o kanca, zatiaľ čo letuška ho tlačí späť do sedadla a Asterix sa ho snaží presvedčiť, aby "nerobil vylomeniny". Pasažier za ním mudruje, že "tí slávni Galovia si myslia, že môžu všetko", na čo Asterix reaguje opovržlivým "Vegetariáni!" Tretíkrát už to Obelix nevydrží, vstane zo sedadla a prediera sa do kuchynky, načo sa z ampliónov ozýva, že let je oneskorený "kvôli jednému Galovi, ktorý to tu všetko zašpinil".

Skutočný incident sa odohral v polovici augusta. Podľa prvých informácií Depardieu nevydržal čakať, až bude po štarte možné použiť toalety, a vymočil sa na podlahu. Neskôr Baer vyhlásil, že jeho kolega má problémy s prostatou a v núdzi sa vymočil do fľaše, lenže tá pretiekla. Depardieu sa tiež Baerovým prostredníctvom ospravedlnil spolucestujúcim, ktorí kvôli nemu museli zniesť skoro dvojhodinové meškanie.

Depardieu a Baer natáčajú v Írsku ďalší diel obľúbenej ságy o pomyselných galských hrdinoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu