Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Práca podľa Victorie Beckham: V bikinách pred webkamerou!

Victoria Beckham v reklamnej kampani módneho domu Armani Zobraziť galériu (9)
Victoria Beckham v reklamnej kampani módneho domu Armani

LOS ANGELES – Vie, ako si vytvoriť dokonalú pohodu! Aj keď o rezervovanosti Victorie Beckham (37) kolujú nie práve najlichotivejšie fámy, v skutočnosti sa dokáže skvele uvoľniť. Svoje o tom vedia aj jej najbližší spolupracovníci – módna ikona s nimi bez zábran komunikuje v plavkách či v župane!

Pohodlie za každú cenu! Hoci Victoriu Beckham dvakrát v tom istom outfite zrejme nikdy neuvidíme, za dverami svojho domova si s obliekaním ťažkú hlavu nerobí. Jej práca totiž návštevou Londýna zďaleka nekončí. Spoza oceánu so svojím personálom zostáva v kontakte prostredníctvom webkamery. A vtedy akýkoľvek strojený imidž ide bokom!

„Keď som v Londýne, čo je približne jeden týždeň do mesiaca, pracujem naozaj naplno,“ vysvetľuje bývalá Spajska v najnovšom čísle magazínu Elle Collections. S príletom do Los Angeles sa však jej nasadenie príliš nemení. Rozdiel je len v tom, čo má na sebe: „S mojím tímom komunikujem cez Skype. Zvyčajne nosím buď župan alebo bikiny.“ Ako sa teda zdá, v súkromí Victoria škrobenú lady zďaleka nepripomína. Ak si to môže dovoliť, ležérnosti sa vôbec nebráni.

V spojitosti s príchodom ich vytúženej dcérky sa síce očakávalo, že Beckhamovci sa presťahujú naspäť do Británie, k tomu však tak skoro zrejme nedôjde. Victoria sa totiž nechala počuť, že v Amerike jej a deťom vonkoncom nič nechýba. „Chce, aby Harper vyrastala na mieste, kde môže mať úžasné detstvo, ako mali chlapci. Tam, kde teraz žijú, sa môžu cez víkend hrať na pláži, plávať vonku každý deň a užívať si slnko,“ prezradil zdroj z návrhárkinho blízkeho okolia. Ostáva teda len dúfať, že prominentnej rodinke túto idylku nič nepokazí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu