Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Krásna aj po 70-ke: Veď tá vyzerá o tretinu mladšie!

Jane Fonda Zobraziť galériu (8)
Jane Fonda

LOS ANGELES – Ako to len robí? Táto či podobná otázka v súvislosti s herečkou Jane Fonda (73) z hláv odborníkov na krásu zrejme tak skoro nevymizne. Stačí, aby sa objavila v spoločnosti či na stránkach magazínu – jej pestované telo zakaždým vyráža dych. Pozrite, ako elegantne vyhráva boj s časom!

Nádherná aj na staré kolená! Hoci si Jane v živote prešla tŕnistou cestou, jej krivky sú dôkazom, že nič nie je nemožné. Bulímia či odstránenie nádoru z prsníka ju totiž na ceste za vysnívanou postavou rozhodne neodradilo. Dnes má síce už 73 a pol roka, no zovňajškom pripomína šarmantnú päťdesiatku. A s radosťou sa predvádza!

Decentná a krásna zároveň – tak vyznieva legendárna Barbarella na zábere zo septembrového vydania magazínu Harper's Bazaar. Rovnako ako jej ďaleko mladšie kolegyne, Kate Winslet či Liv Taylor, aj ona podľahla čiernej róbe z dielne Stelly McCartney. Priehľadné vsadenia s bodkami si však stále môže dovoliť. S postavičkou ako prútik a so širokým úsmevom vyzerá jednoducho očarujúco.

Zaujímavosťou je, že vitálna babička sama vníma jeseň života ako svoje najšťastnejšie roky. Ako pripustila v rozhovore pre spomínaný časopis, užívať si začala pomerne neskoro: „Nebola som príliš šťastná od povedzme puberty do 50-ky, trvalo mi to dlho. Ak trpíte bulímiou, čím ste starší, tým je to horšie.“ Dnes sa však už, našťastie, netrápi a sebavedomia má na rozdávanie: „Dávam pozor, aby to, čo mám na sebe, ukázalo moje najlepšie partie – driek a zadok.“ Nuž, treba uznať, že nielen tieto časti tela máš naozaj ukážkové, Jane!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu