Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Demin zajačik s brazílskou sexbombou: Ashton, kde to šmátraš?!

Ashton Kutcher a Alessandra Ambrosio v reklamnej kampani Zobraziť galériu (12)
Ashton Kutcher a Alessandra Ambrosio v reklamnej kampani

LOS ANGELES – Má viac dôvodov žiarliť než ktorákoľvek iná! Aj keď herečka Demi Moore (48) vyzerá na svoj vek ukážkovo, s o 15 rokov mladším manželom to vôbec nemá jednoduché. Ashton Kutcher (33) sa totiž sústavne točí okolo ženských sexsymbolov. A tie si ledva zakrývajú prsia!

Mohli by jej stáť vlasy dupkom! Vec sa má totiž tak, že Demi Moore svojej zákonitej polovičke v otázkach umeleckej dráhy dopriala voľnú ruku. Ashton si tak sporo odeté krásavice neužíva len z režisérskej stoličky či vo vlastných vášnivých scénach pred kamerou. Už nejaký čas s nimi laškuje aj pred objektívom. Na toto by však hociktorá manželka žalúdok nemala!

Opäť telo na telo! Hollywoodsky Casanova má na konte ďalšie šteklivé zábery, ktorými sa upísal istej brazílskej módnej značke spolu s domácou modelkou Alessandrou Ambrosio. Zo strechy budovy, kde sa odohrávalo letné fotenie, sa párik tentoraz presunul na hnedú koženú sedačku. A na tej si Alessandra akosi pozabudla zapnúť košeľu. Bez podprsenky tak svoj hrudník v celej kráse ponúka Ashtonovým šmátravým rukám!

V prípade tejto pikantnej spolupráce však Demi môže byť pokojná. Alessandra je totiž šťastne zadaná s kalifornským podnikateľom Jamiem Mazurom, ktorému už stihla porodiť prvú dcérku. Malá Anja Louise Ambrosio Mazur má dva roky a spolu so zasnúbenými rodičmi tvorí harmonickú rodinku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu