Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Škaredá britská herečka v 50-ke: Vyzerá ako mimozemšťan!

Tilda Swinton Zobraziť galériu (14)
Tilda Swinton

LONDÝN – Ako Majka z Gurunu v pokročilom veku! Hoci Tilda Swinton sama o sebe tvrdí, že byť krásnou nikdy nechcela, poslednou vizážou doslova vyráža dych. S päťdesiatkou na krku by ste ju totiž od muža odlíšili naozaj ťažko... A možno aj od mimozemšťana!

Vosková figurína a návštevníčka z budúcnosti v jednom! Tak Tilda Swinton pôsobí na výsledných záberoch z nedávneho fotenia, ktoré čitatelia nájdu na stránkach augustového vydania magazínu W. Vyumelkovanú krásu či oslavu zrelého veku rozhodne nečakajte – oscarová hviezda sa premenila na hermafrodita z inej galaxie!

„Plastiková“ tvár, ulízané vlasy, prípadne holá hlava, či pánsky a vojenský štýl, to všetko patrí medzi prvky, ktoré herečka dovolila vizážistom zakomponovať do svojho futuristického imidžu. Inšpirovaná vlastným otcom totiž po oslnivej ženskej kráse ani nikdy netúžila. „Radšej budem hodinu vyzerať dobre ako otec, než by som mala byť krásnou celý týždeň,“ vyjadrila sa.

Mamičky, zbystrite pozornosť! Nech to totiž znie akokoľvek, v spolupráci s fotografom Timom Walkerom chcela Tilda vyjadriť obavy matky z toho, že si so svojím dieťaťom nikdy nevytvorí puto: „Nočnou morou každej tehotnej ženy je to, že porodí dieťa diablovi. A každá matka sa bojí, že sa nenaviaže na svoje deti. Keď som prvý raz uvidela svoje dvojičky, mala som ich naozaj rada. No zároveň som mala za chrbtom ducha, ktorý mi šepkal 'Čo ak ich nemám rada?'“ Obrazy mimozemskej kreativity sú však v tomto prípade viac ako len extravagantnou metaforou!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu