Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Harry Potter: Bez alkoholu som sa nezabavil!

Daniel Radcliffe Zobraziť galériu (10)
Daniel Radcliffe

LONDÝN - Britský herec Daniel Radcliffe prezradil, že prestal piť alkohol po tom, ako si uvedomil, že bol naň "odkázaný", ak sa chcel zabaviť. Dvadsaťdvaročná hviezda filmov o Harrym Potterovi pre magazín GQ uviedla, že alkohol nepila od augusta 2010.

Radcliffe, ktorý najnovšie hrá v broadwayskom muzikáli How to Succeed in Business Without Really Trying, tiež cíti, že toto rozhodnutie bolo prospešné aj pre jeho vzťah.

"Bolo niekoľko rokov, keď som bol jednoducho okúzlený myšlienkou žiť akýmsi štýlom známej osoby, ktorý však skutočne nie je pre mňa," povedal herec pre GQ. Ako vysvetlil, mal vtedy šťastie, pretože nejaký paparazzo ho mohol v takom stave kedykoľvek odfotiť.

"V skutočnosti si užívam fakt, že môžem mať s mojou priateľkou vzťah, v ktorom som skutočne šťastný, a nie iba celý čas totálne spitý," vysvetlil herec. "Tak veľmi som si prial byť človekom, ktorý chodí na párty, dá si pár drinkov a má sa fajn, ale to pri mne nefunguje," pokračoval Radcliffe. "Radšej budem sedieť doma a čítať, alebo sa rozprávať s niekým, kto ma rozosmeje," dodal.

Radcliffe sa čoskoro naposledy predstaví ako mladý čarodejník v snímke Harry Potter a Dary smrti - 2. Ako dodal, po skončení ságy chce naštartovať pestrú, úspešnú kariéru, po ktorej by ho ľudia nebrali iba ako detského herca. Informácie zverejnila webová stránka DigitalSpy.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu